Bordsläsare till marknadens samtliga system

Bordsläsare till marknadens samtliga system

Ni kanske undrar vilken typ av RFID läsare ni ska använda till ert system? Med vår bordsläsare har ni en allt i ett läsare, ni behöver inte byta läsare för att kontrollera olika kort eller taggar och sparar massa tid och pengar! Med programvara byter Ni enkelt för olika tolkningar eller få läsaren förprogrammerad efter era önskemål och krav. Ni väljer själva om ni vill läsa ut LF eller HF genom enkla inställningar. Tolkningen som aktiveras kan skickas via internet till anpassad hemsida för vidare hantering. RFID läsaren kopplas till PC via USB. Läsaren kan konfigureras enligt 60 olika lästeknologier och anpassa hur informationen skall presenteras. Kontakta oss på Angeno för mer information så hjälper vi er att spara tid och pengar.